Fenomen astronomic important pe 3 decembrie. Ce zodii sunt afectate

Că Mercur intră în mişcare retrogradă de trei sau chiar patru ori pe an, ne-am obişnuit. Problema este, că cei mai mulţi oameni nu ştiu suficient de multe despre Mercur şi îşi asumă doar ce este mai rău când este vorba de retrogradare.

Totul se reduce la “Nu călătoriţi” , “Nu semnaţi contracte”, “Nu vă căsătoriţi” sau “Nu te uita la computer prea mult că va exploda”, glumesc acum, dar în opinia mea, atunci când vorbim despre Mercur retrograd trebuie să luăm în considerare întreg ciclul retrogradării care are aproximativ opt săptămâni şi nu doar perioada propriu-zisă de retrogradare.

Cred că motivul pentru care oamenii sunt speriaţi de Mercur retrograd este că în aceste perioade apare o schimbare neaşteptată în modul lui de a influenţa lucrurile. Mercur seamănă cu noi mai mult decât ne închipuim, poate nu întâmplător este o planetă personală.

Berbec 

Aş spune că se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, lucrurile se tensionează la locul de muncă pentru nativele zodiei, aşa că le sugerez atenţie mare la ce spun şi ce fac.

Taur

Foarte energici aceşti nativi în săptămâna care urmează şi tocmai pentru că debordează de energie să fie atenţi nu cumva să calce în străchini şi să strice ce era mai frumos! Se pare că în această săptămână talentele sale native, care se manifestă prin creativitate – poate fi şi artistică, îi pot propulsa în lumina reflectoarelor pe 28 şi pe 29 noiembrie cu şanse serioase de succes, şi mai repede decât cred vor trebui să vorbească despre asta, undeva pe 2 decembrie.

Gemeni 

Se menţine la cote înalte sensibilitatea, cu un marcaj puternic pe casa de creativitate dar, în acelaşi timp, sporeşte şi instabilitatea afectivă şi cea financiară, ca şi cum un prestidigitator a scos pentru ei din pălărie, cartea păguboasă. Poate singurul segment în care nu cred să se producă mari schimbări, rămâne cel al profesiei.

Rac 

Pentru aceşti nativi toate lucrurile merg ca pe roate, singurul lucru pe care nu îl pricep este de ce nu au încredere în ei?! În special cei tineri, nu doar că nu comunică sau dacă o fac, o fac aiurea, dar se încrâncenează în nişte idei, utopii şi filozofie de viaţă de împrumut care în loc să îi ajute le face numai deservicii.

Citeste continuarea AICI ! 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*