Fernando Alonso a ieșit din spital – Alpine i-a pregătit o cască specială, pentru F1!

După ce a fost operat la maxilar, pilotul spaniol Fernando Alonso a părăsit, ieri, spitalul, urmând o perioadă grea de recuperare. Un moment fericit pentru fanii lui Alonso, care i-au trimis felicitări și urări de sănătate. Printre ei se numără și adversarul său din F1, Carlos Sainz, cât și jucătorul de baschet Pau Gasol. Cu siguranță că și mesajul premierului Spaniei, Pedro Sanchez, l-a emoționat pe Alonso, care nici nu concepe să nu fie pe grila de start, chiar din prima etapă a Campionatului Mondial, ce va avea loc în Bahrain.

Scuderia pentru care va pilota Alonso în acest sezon, Alpine, și care își pune mari speranțe în fostul campion mondial de Formula 1, i-a pregătit o cască specială, care funcționează ca o atelă pentru zona de maxilar afectată, cât și ca un stabilizator pentru dinți, astfel încât totul să fie cât mai bine imobilizat.

Urmează ca aceste modificări să fie aprobate de Federația Internațională de Automobilism, fiind singura autoritate care reglementează morfologia căștilor din Marele Circ. Să ne-amintim că, zilele trecute, asturianul a suferit un accident, fiind lovit de către o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta, în jurul reședinței sale din Elveția.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*