Festivalul de la San Remo, mai mult decât muzică… un simbol!

Da, anul acesta, cea de-a 72-a ediție a Festivalului de muzică de la San Remo, Italia, care a-nceput pe 2 martie, va arăta cu totul altfel – în primul rând, evenimentul se va desfășura fără spectator și după reguli stricte de distanțare și igienă, între membrii orchestrei.

Dar ceea ce surprinde, este faptul că pe scenă se vor reproduce și doi fotbaliști, Sinișa Mihailovic și Zlatan Ibrahimovic, care vor forma un cuplu musical inedit. Pe lângă cei doi, a mai fost anunțată prezența fostului mare schior Italian Alberto Tomba, cât și a înotătoarei Federica Pellegrini.

Dar invitata soecială este o tânără asistentă medical, dintr-un spital din Milano, Alessia Bonari, considerate un simbol al pandemiei. Fața asistentei este acoperită de urme adânci, lăsate de măștile purtate ore în șir, iar reportajul de acum un an, când Alessia nu se dădea plecată din spital, venind în ajutorul celor bolnavi, a intrat la sufletul presei.
”Vom fi solidary cu cei care suferă. San Remo nu va rezolva problemele acestei lumi, dar poate oferi cinci seri de muzică, în care nu vom mai avea griji”, declara ministrul Culturii italiene, Dario Franceschini.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*