Festivalul folcloric „Prahova iubeşte Basarabia”, la a treia ediţie

Consiliul Județean Prahova şi Centrul Județean de Cultură organizează, începând de astăzi și până duminică, la Ploieşti, a III-a ediţie a Festivalului Folcloric „Prahova Iubește Basarabia”.
Deschiderea oficială a manifestării culturale are loc astăzi, la ora 17.30, în Amfiteatrul Palatului Culturii, cu un spectacol susținut de Fanfara „Prahova” și Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.
Mâine, de la ora 17.00, se va desfăşura parada portului popular pe traseul Piața Mihai Viteazul-Bulevardul Republicii-Palatul Culturii, cu participarea Fanfarei „Prahova” și a ansamblurilor din judeţul Prahova, Republica Moldova și Cernăuți (Ucraina), iar de la ora 17.30 va avea loc un spectacol folcloric desfăşurat în Amfiteatrul Palatului Culturii.
Duminică, de la ora 17.30, va avea loc un recital extraordinar susținut de Nicolae Gribincea și ansamblul folcloric „Plăieșii”.
Intrarea la spectacolele din cadrul festivalului este liberă, manifestările derulându-se în cadrul Programului Naţional „România 100”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*