Festivalul „ROUA”: eveniment cultural cu tradiție  ce va avea loc  în zi de sărbătoare creștină, 15 august -Adormirea Maicii Domnului, la  Firiza

Festivalul „ROUA” va debuta la ora 16,00 la Firiza iar pe scenă vor urca artiști de mare renume : Ansamblul de copii din Firiza, Radu Ciordaș, Petrică Mureșan și Formația, Ionuț Fulea și orchestra „Codru din România”, Florentina și Petre Giurgi, Familia Avram (Mirela, Victorița, Gheorghe și Florin).

Astfel, la ședința extraordinară a Consiliului Local Baia Mare unul din punctele supuse la vot a fost și proiectul  de hotărâre privind aprobarea modificării HCL 327/2017, în vederea organizării de către Municipiului Baia Mare a evenimentului cultural „Festivalul ROUA”.

Primarul Cătălin Cherecheș a declarat : „Festivalul „Roua”, este un eveniment de tradiție pentru cartierul Firiza. Cetățenii cartierului Firiza și-au exprimat dorința ca Festivalul „Roua” să aibă loc la data de 15 august, dorindu-și astfel să păstreze tradiția. Din acest motiv am decis să propun consilierilor locali modificare datei de desfășurare a evenimentului. ”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*