Fetele au salvat ziua. “U” Cluj a câştigat cu Târgu Mureş, trupa lui Petricevic ajungând la a treia victorie consecutivă

După eşecul baschetbaliştilor de la U-BT Cluj în derby-ul cu CSU Sibiu, echipa feminină a Universităţii Cluj a mai alinat dezamăgirea fanilor cu o victorie asupra mureşencelor de la BC Sirius.

“Studentele” s-au impus cu 85-71 (14-20, 17-14, 20-22, 34-15), în meciul din etapa a 16-a a Ligii Naţionale, diferenţa făcându-se în sfertul al patrulea.

Venite după două victorii la rând, clujencele au crezut că vor avea un meci mai uşor împotriva penultimei clasate, însă BC Sirius şi-a văzut de treabă şi a încheiat în avantaj primele trei sferturi. Avansul oaspetelor nu a fost în niciun moment unul de speriat, iar determinarea Universităţii din ultimele 10 minute şi prestaţia perfectă a Olenei Samburska, autoare a 28 de puncte, au adus victoria normală pentru clujence.

Trei aruncări de trei puncte consecutive au deblocat meciul în sfertul al patrulea, iar “U” a ajuns la trei victorii consecutive, după ce câştigase tot atâtea partide în primele 11 etape.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*