Fetele de la Craiova, toxinfecție alimentară în Croația!

Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea au suferit a treia înfrângere consecutivă, în Grupa D, a Cupei EHF la handbal feminin, pierzând cu 18 – 23 în fața gazdelor de la Podravka. Surse din anturajul echipei ne-au dezvăluit faptul că multe dintre fete au făcut toxinfecție alimentară, după masa servită cu o seară în urmă, având ceva pete pe corp, ca niște bubițe mici și roșii.
Nu știm dacă ăsta este motivul principal care a dus la această înfrângere, dar știm că nu toate handbalistele s-au ridicat la valoarea lor reală – Mariana Costa nu s-a integrat, încă, în sistemul de joc al oltencelor (a venit de o lună la Craiova), Gjeorgjievska, altădată un pericol iminent, rătăcește între cele două semicercuri, iar Nikolic și Șelaru așteaptă ca adversarele să se dea la o parte din calea lor, ca să poată marca și ele. Nu știm de ce Tănăsie, Vizitiu și Tătar nu sunt folosite mai mult, pentru că sunt cam singurele care joacă cu determinarea necesară.

Se mai fac calcule, desigur, pentru că în ciuda celor trei înfrângeri consecutive, echipa lui Burcea păstrează șanse reale de calificare în sferturile de finală, cu condiția să câștige ultimele două meciuri din grupă, adică să bată la Nikobing, dar și acasă, pe Bera Bera, victorii ce i-ar asigura locul doi în clasament.

HC Podravka Vegeta – SCM Craiova 23 – 18 (13-9)
SCM Craiova: Ianași 4, Trifunovic 4, Fachinello 3, Tătar 3, Vizitiu 3, Tănăsie 1

Măgura Cisnădie n-are față de Europa!

Nici echipa, și nici antrenorul ei, Alexandru Weber, care, împreună, au stabilit un record negativ – patru meciuri, patru înfrângeri, cel mai slab atac, 79 de goluri marcate, cea mai slabă apărare, 129 de goluri primite, din toate cele 16 echipe ce compun cele patru grupe, din această fază!

În ultimul meci, Măgura a pierdut în deplasare, scor 23-28 cu Storhamar din Norvegia, și și-a anulat orice șansă de a se mai califica în sferturile de finală. Echipa din Cisnădie a făcut deplasarea cu doar 10 jucătoare, din care două au fost portărițe. Este o criză de efectiv la Cisnădie, de mai multă vreme, semn că nu-i așa ușor să manageriezi o echipă de handbal.

Storhamar – Măgura 28 – 23 (11-8)
Măgura: Boljevic 8, Moldovan 8, Araujo 4, Tomescu 2, Hoha 1

Ionel Pană

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*