Filip Adrian Nicolae, candidatul Pro România la primăria Vișeu de Sus: sunt aici, nu am plecat ,vă iubesc DRAGI VIȘEUANI- împreună aducem viitorul !

Filip Adrian Nicolae, candidatul Pro România la primăria Vișeu de Sus: sunt aici, nu am plecat ,vă iubesc DRAGI VIȘEUANI- împreună aducem viitorul !

Filip Adrian Nicolae este cel mai îndrăgit candidat din aceste alegeri locale. Vișeuanii sunt alături de el la candidatur de primar al orașului Vișeu de Sus iar mesajele de încurajare curg pe paginile de socializare.

Împreună cu Marincaș Viorica, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș  au participat la liturghia ținută în biserica din Vișeu de Sus , cartierul Răduleasca, locul în care Filip Adrian Nicolae s-a născut, crescut și realizat.

“Astăzi m-am regăsit din nou printre oameni dragi, la biserica din Vișeu de Sus, cartierul Rădeasa, unde m-am născut, crescut și învățat la Școala generala Nr. 3.

Ulterior, am participat la întâlniri cu vișeuanii pentru a asculta nevoile comunității.

Concluziile în urma discuțiilor spun doar atat:

Judecați după câte fonduri europene au absorbit primarii în funcție, câte proiecte inovatoare au implementat, cât de prosperă este astăzi societatea rurală sau urbană după cei patru ani de la ultimele alegeri;

Câți dintre aleși au scris proiecte de dezvoltare reale și nu preluate de la predecesori?

Dacă nu au facut mai nimic, cel mai probabil tot prea puțin vor face și în viitor.

A sosit momentul să identificăm mult mai bine ca în trecut nevoile reale ale Maramureșului și resursele necesare pentru a le îndeplini!

Maramureșul are tot ce îi trebuie pentru a fi mult mai mult decât este în prezent! Pe 27 Septembrie Votați Pro România!”

Comandat de Pro România, Executant: Maramures Jurnal SRL, cod AEP- 21200010.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*