Final de an cu şapte goluri în Liga a IV-a. CS Supporter a câştigat cu Gherla, după un meci terminat cu un jucător în poartă

CS Supporter 2.0 a câştigat restanţa cu Olimpia Gherla, din etapa a 12-a a Ligii a IV-a, scor final 4-3.

A fost un succes venit după un meci în care gherlenii au condus de două ori, iar ultimul gol l-au marcat din penalty, un jucător al gazdelor fiind în poartă.

Cu moralul afectat după ultimele două meciuri extrem de slabe, clujenii nu au început tocmai bine jocul din Parcul „Iuliu Haţieganu”.

Coldea a deschis scorul pentru gherleni, care ar fi terminat pe locul cinci anul în cazul unui succes. Jucătorii lui Ovidiu Sărmăşan au revenit în meci, însă, prin Doroftei, însă Gorgan a readus-o pe Olimpia în avantaj, într-o primă repriză spectaculoasă. Lipsa unei mize importante a dus la un joc fără presiune, iar asta s-a văzut şi pe tabelă, acolo unde Dan Sandu a egalat pentru clujeni până la pauză.

În minutul 47, gazdele au trecut pentru prima oară în avantaj, datorită unui gol marcat de Rad, iar Dan Sandu a reuşit dubla mai apoi printr-un eurogol. „Suporterii” nu au avut mari probleme în a ţine de acest scor, în prelungiri gherlenii reducând din diferenţă prin Paul Sîmboan, care a transformat un penalty.

Faultul a fost făcut chiar de către portarul clujenilor, Morar, care a fost eliminat, iar în locul său a intrat în poartă fundaşul Marian Ionuţ. Acesta nu a avut nicio şansă la penalty, dar timpul rămas a fost prea scurt pentru ca gherlenii să mai poată obţine ceva din acest joc. S-a terminat 4-3 pentru Supporter, care a urcat pe locul şase în clasament, la egalitate cu Sporting Apahida, dar cu un golaveraj mai slab.

Olimpia Gherla va petrece iarna pe locul opt.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*