Final de cantonament! Voleibalistele de la CSM Lugoj au programate meciuri de verificare cu echipe din Serbia, Ungaria și România

CSM Lugoj se află în plină perioadă de pregătire a sezonului cu numărul 12, consecutiv, în prima ligă, finalizând stagiul de pregătire din Serbia, desfășurat timp de 14 zile la Kladovo.
În cadrul pregătirii centralizate au participat 10 din cele 13 sportive ale lotului, lipsind motivat coordonatoarea Petya Barakova, extrema Georgiana Popa și centrul Anda Badiu Savu, convocate la loturile naționale. Antrenamentele au fost cu precădere fizice, însă cei doi antrenori sârbi au lucrat și din punct de vedere tehnico-tactic, chiar dacă lotul a fost incomplet.

Începând de vineri se va alătura lotului și coordonatoarea Bulgariei, Petya Barakova, după ce la mijlocul săptămânii trecute a revenit la echipă și Georgiana Popa.

Pentru CSM Lugoj va urma o perioadă de meciuri de verificare, primele urmând să aibă loc în Serbia, o dublă amicală la Zrenjanin (4 – 5 septembrie), contra prim-divizionarei din Serbia.

Acțiunile amicale ale CSM Lugoj vor continua, între 17 și 19 septembrie în Lugoj, cu tradiționala Cupă C.S.M. Lugoj, competiție ce nu a avut loc anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, dar care va fi reluată în acest an. Au confirmat până acum BRSE Bekescsaba – vicecampioana Ungariei și Rapid București, urmând să fie găsită și o a treia echipă după forfaitului declarat de clubul sârb OK Zeleznicar Lajkovac.

Un alt turneu amical la care CSM Lugoj va participa, va avea loc între 24 și 26 septembrie, în Ungaria, la Bekescsaba, urmând să revenim cu detalii despre program.

Startul acestei ediții de campionat va avea loc în 9 octombrie, cu un prim joc pe terenul vicecampioanei Volei Alba Blaj.

Articolul Final de cantonament! Voleibalistele de la CSM Lugoj au programate meciuri de verificare cu echipe din Serbia, Ungaria și România apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*