FINALA Cupei României feminin | Heniu Prundu Bârgăului – U Olimpia Cluj se vede în direct pe Digi Sport 1, de la ora 12:30

Heniu Prundu Bârgăului și Universitatea Olimpia Cluj se vor înfrunta astăzi, de la ora 12:30, în marea finală a Cupei României! Meciul se va disputa pe stadionul “Francisc von Neuman” din Arad și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. 

Partida va fi condusă la centru de Ana Maria Terteleac. Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă sunt arbitrii asistenți, iar arbitru de rezervă este Claudia Adina Popa. Observator a fost desemnată Fevronia Ion.

Finala ediției 2020-2021 a Cupei României le aduce față în față pe echipele care au încheiat sezonul Ligii 1 Feminin pe primele două locuri. U Olimpia Cluj a cucerit titlul de campioană pentru a zecea oară consecutiv, în timp ce Heniu Prundu Bârgăului este vicecampioana României pentru prima dată în istorie.

Pentru Heniu Prundu Bârgăului este a doua prezență în finala Cupei României. Bistrițencele au mai ajuns în ultimul act al competiției în 2018, dar au fost învinse de CSȘ Târgoviște, scor 3-0.

De partea cealaltă, „U” Olimpia Cluj țintește eventul, pe care l-a reușit ultima oară în 2017. Olimpia, cea mai titrată echipă din istoria fotbalului feminin din România mai are în palmares șase Cupe cucerite, în 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 și 2017.

U Olimpia Cluj, învingătoare în toate meciurile cu Heniu din acest sezon

Heniu Prundu Bârgăului și U Olimpia Cluj s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, de fiecare dată având câștig de cauză formația clujeană. După 1-0, pe teren propriu, în sezonul regular (etapa a XI-a, 11 noiembrie), clujencele s-au descătușat câștigând în play-off de fiecare dată la scor, 10-1, acasă (etapa a II-a, 21 martie), și 6-1 la Prundu Bârgăului (etapa a VII-a, 16 mai).

Heniu a ajuns în marea finală a Cupei României după ce a trecut, în ordine, de ACS Fotbal Feminin Baia Mare (3-0, în deplasare), Vasas Femina Odorheiu Secuiesc (5-3, pe teren propriu) și de Vulpițele Galbene Roman (8-0, pe teren propriu).

Universitatea Olimpia Cluj a jucat toate meciurile din actualul sezon al Cupei României în deplasare: 18-1 cu ACS Academia de Fotbal şi Tenis Măgura, 5-0 cu CS Universitatea Alexandria și 3-0 cu Piroş Security Arad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*