Finalul unei săptămâni grele la “U” Cluj. Ce mesaje le-au transmis suporterii jucătorilor, înaintea deplasării de la Timişoara

Universitatea Cluj a trecut prin câteva zile agitate în această săptămână, după eşecul cu Timişoara.

Ameninţarea plecării lui Mircea Cojocaru i-a adus pe suporteri la antrenamentul jucătorilor, care nu îşi mai permit paşi greşiţi până la final, mai ales în faţa unor echipe din partea a doua a clasamentului.

Elevii lui Bogdan Lobonţ sunt încrezători în continuare că vor promova, mai ales că li s-a promis un sprijin necondiţionat din partea fanilor.

“Mai mult ei au discutat cu noi la antrenament. Au vrut să ne îmbărbăteze, să ne spună că sunt alături de noi în continuare şi că îşi doresc să dăm un pic mai mult de la noi. În liga a doua orice echipă ne poate pune probleme dacă nu suntem la nivel maxim. S-au transmis multe după ultimul meci şi în vestiar, dar Lobonţ are încredere în noi şi e conştient că avem altă valoare decât cea arătată în ultimul meci. Suntem o echipă care acum doi ani evolua în liga a patra, am reuşit să promovăm în fiecare an, dar eram convins că nu va fi uşor. Au fost şi mai multe schimbări de antrenor şi mă gândeam că nu o să fie chiar o plimbare în parc acest campionat”, a spus Octavian Abrudan, cu două zile înaintea jocului de la Timişoara.

Meciul cu ACS Poli, o echipă aproape retrogradată, va fi duminică, de la ora 13:00.

“A fost o perioadă puţin mai grea, dar sperăm să o trecem cu bine. Mai avem şase meciuri şi cel mai important e să vedem fiecare ce avem de făcut. Nu vreau să fiu rău, dar nu mă interesează ce a fost la nivelul conducerii. Vreau să mă concentrez pe meciul de la Timişoara”, a precizat şi colegul lui Abrudan din linia defensivă, Andrei Cordoş.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*