Finantatorul FCSB-ului se teme de Dan Petrescu: „E unul dintre cei mai mari antrenori romani. A demonstrat asta”

Gigi Becali l-a laudat pe Dan Petrescu inaintea meciului dintre FCSB si CFR Cluj, spunand ca este unul dintre cei mai mari antrenori romani.

Finantatorul FCSB-ului nu a mai dezvaluit primul 11 pe care il va folosi Nicolae Dica, asa cum facea de obicei, fiind constient de miza meciului ce se va disputa sambata, de la ora 20:45.

„E o partida importanta pentru titlu, Dica trebuie sa-si faca datoria, nu ne distram cu acest meci. Eu nu stiu echipa acum in totalitate, probabil ca diseara o voi afla. Dan Petrescu e antrenorul care nu le face jocul adversarilor. Nu ataca cu echipele mici, iar cand joaca cu echipe mari incepe sa atace. Va face presing.

Am vrut sa-l iau pe Dan Petrescu, dar ultima oara cand am incercat nu era liber. Nu vreau sa-l compar cu ceilalti din strainatate, dar e unul dintre cei mai mari antrenori romani. El a demonstrat asta. Ce echipa are CFR Cluj pana la urma? Are vreo valoare mare? Cu «morti», cu ce injura el pe acolo, a facut o echipa mare: din Hoban, 36 de ani, din Culio, 72 de ani, din Camora, 92 de ani a facut o echipa mare din niste jucatori foarte in varsta, care nu mai spuneau nimic. Dan Petrescu a facut din rahat bici si l-a mai facut sa si pocneasca”, a declarat Gigi Becali, potrivit Telekom Sport.

The post Finantatorul FCSB-ului se teme de Dan Petrescu: „E unul dintre cei mai mari antrenori romani. A demonstrat asta” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*