Firma Resco îngroașă rândul partenerilor „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc!

Din această săptămână, rândul sponsorilor UTA-ei s-a mărit prin cooptarea unui firme înființate de un arădean.  Hanc Viorel Teodor este omul de afaceri care a avut ideea şi viziunea să clădească firma Resco, încă din anul 1991, devenită între timp unul dintre cei mai mari distribuitori din vestul ţării. Câţiva dintre oamenii din acea vreme mai lucrează şi acum în companie, ei fiind cei care au „scris” povestea Resco.

Cu timpul, compania s-a privatizat şi a devenit societate pe acţiuni, ocupându-se cu comerţul en-gros de produse alimentare, ambalare produse alimentare şi activitate HoReCa, în cele 5 depozite de la vremea respectivă. Între timp, compania şi-a extins aria de activitate către distribuţie, arie în care are ca furnizori branduri atât naţionale, cât şi internaţionale de renume.

După30 de ani, Resco pune la dispoziţia clienţilor o echipă de profesionişti, formată din 162 de angajaţi, peste 6000m2de hale de depozitare în judeţ şi resurse nelimitate de entuziasm şi profesionalism.

Odată cu mărirea echipei de angajaţi, compania a luat decizia de a construi o a doua divizie de vânzări şi de a reorganiza rutele pentru a asigura o acoperire cât mai bună.

Cel care i-a urat noului partener ”Bun venit în familia UTA!” a fost Attila Brosovszki, managerul general al grupării arădene, care, pe de altă parte, nu a vrut să dea detalii despre valoarea contractului semnat cu firma Resco.

0
0

Articolul Firma Resco îngroașă rândul partenerilor „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*