Florea Voicilă: „Orice bază sportivă este o necesitate pentru orice localitate din România”

voicila-srVestea construirii unui nou stadion la Alexandria a fost primită foarte bine și de către foștii mari fotbaliști ai orașului și ai județului Teleorman. Necesitatea construirii acestei arene a fost semnalată și de site-ul nostru încă din 2014 așa cum apare și în linkul de mai jos.

http://www.teresport.ro/opinie-farul-din-alexandria-mandria-egiptenilor-tribuna-din-alexandria-o-rusine-pentru-autoritati/

Astfel, la inițiativa site-ul nostru am vorbit cu doi dintre cei mai valoroși fotbaliști din Teleorman: Florea Voicilă și Stelian Zariosu.

Fostul mare fotbalist al Alexandriei ne-a spus că ideea construirii unui nou stadion este obligatorie în Teleorman: „Orice bază sportivă este o necesitate pentru orice localitate din România dacă vrem să fie și la noi ca în străinătate. Noi vrem să ne comparăm sportiv cu Vestul dar să nu avem nimic. Acest stadion va rămâne în timp. La fel ne bucurăm acum și de Sala Sporturilor din Alexandria. Este binevenită inițiativa. Suntem aproape de București și pot veni echipe de juniori. Stadionul actual arată jalnic, din 1989 nu s-a mai renovat nimic”, ne-a spus Florea Voicilă.

În același sens a vorbit și fostul portar al Sportului Studențesc, Stelian Zariosu, care ne-a declarat: „E un lucru bun. Banii care sunt destinați pentru așa ceva reprezintă un lucru deosebit. Mai vin echipe din București, juniori, echipe internaționale. Stadionul actual e vechi, are anexe învechite de pe vremea lui Ceaușescu. Și la noi la Turnu este bine dacă se termină stadionul. Calitatea jocului este dată și de starea terenului”, ne-a spus Stelian Zariosu.

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*