Florentin Petre trage alarma înainte de meciul cu UTA: „Suntem într-o criză mare de efectiv!” Brăilenii au pierdut ultima repetiție în fața unei echipe de județ

Proximul adversar al „Bătrânei Doamne”, primul într-un meci oficial pe 2019, are probleme serioase de efectiv. Nu neapărat din punct de vedere numeric, ci calitativ, iar ultimul test înainte de meciul de la Arad a fost cât se poate de elocvent.

Dacia Unirea Unirea Brăila  a susţinut, sâmbătă, ultima partidă de verificare din perioada precompetiţională, în deplasare la Plopu, în compania liderului Ligii a 4-a din judeţul Brăila, Viitorul Ianca. Un test pierdut fără drept de apel, 3-1, de echipa antrenată de Florentin Petre, cu doar o săptămână înainte de reluarea Ligii a 2-a.

Fără trei dintre titulari, Niţă, Prunescu şi Musea, Petre a mizat, în proporţie de 70%, pe juniori, singurul gol al trupei de pe Dunăre fiind marcat de una dintre puținele noutăți ale iernii, Alex Sahru, de la Aerostar Bacău.

„Am jucat cu copii, mă aşteptam la un asemenea verdict. Suntem într-o criză mare de efectiv, jucătorii pe care îi aşteptam şi care trebuiau să sosească în urmă cu o lună, încă nu şi-au făcut apariţia. Când vor veni nu ştim. În acest moment, în lot sunt doar zece jucători şi restul copii, dacă transferurile se vor concretiza peste patru-cinci etape deja campionatul este compromis total pentru Dacia Unirea”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Florentin Petre, care de la finalul anului 2018 a primit o putere mai mare de decizie la Dacia Unirea, fiind numit manager sportiv, pentru a-şi asupra transferurile făcute în această iarnă.

Portarii Rogers (Ulaanbataar City – Mongolia) și Moldoveanu (ACS SR Brasov), fundașii Musea (Odorheiu Secuiesc), Prunescu (Petrolul) și mijlocașii Sahru (Aerostar Bacău) și Izmană (Școlar Reșița) sunt noutățile certe ale lui Petre în această iarnă.

Contra celor de la Viitorul Ianca Brăila a evoluat în formula: Rogers – Sahru, Moroianu, Pleşa, Coteţ – Cheleş, Izmană, Mihalcea, Ciucureanu – Băcanu, Duţu, de pe bancă mai venind: Molodoveanu, Ion, Mardale, Sloată, Doraşcu și Gurău.

Partida UTA – Dacia Unirea Brăila, din cadrul etapei a 22-a a Ligii a 2-a, e programată sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Motorul”.

0
0

Articolul Florentin Petre trage alarma înainte de meciul cu UTA: „Suntem într-o criză mare de efectiv!” Brăilenii au pierdut ultima repetiție în fața unei echipe de județ apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*