Floreşti, învingătoare cu Apahida. Sporting a ratat un penalty şi a avut doi eliminaţi. Victoria Cluj, victorie fără emoţii cu Gherla

Primele două meciuri ele etapei a cincea a Ligii a IV-a au avut loc vineri, iar în derby-ul rundei CS Floreşti a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Sporting Apahida.

Meciul s-a jucat la baza „Ardealul” şi a fost decis de un gol marcat în primele minute de către Radu Danciu, în urma unei lovituri de colţ.

Mai apoi a urmat un meci în care apahidenii au alergat degeaba după egalare şi nu au reuşit să înscrie nici măcare din penalty. Aflat la debutul în poarta floreştenilor, Adrian Toduţ a reuşit să apere lovitura de la 11 metri a lui Cosmin Mureşan.

Portarul oaspeţilor s-a mai opus apoi şi la alte situaţii mari de gol ale gazdelor, în timp ce floreştenii au ratat şi ei ocazia desprinderii. Şansele apahidenilor s-au micşorat în partea secundă după ce au rămas în doar nouă jucători, atacanţii Tăbîrţă şi Bondor fiind eliminaţi, inclusiv portarul Nicoară ajungând în careul floreştenilor în ultimele minute. Sporting nu s-a ales cu niciun punct astfel din duelurile cu Victoria Cluj şi CS Floreşti, două dintre favoritele la primul loc, în timp ce roş-albaştrii şi-au recuperat punctele pierdute etapa trecută cu Iclodul.

Într-un alt meci disputat mai devreme tot la baza Ardealul, Victoria Cluj a câştigat fără mari probleme cu Olimpia Gherla. A fost 4-1 pentru formaţia lui Marius Suller, Crăciun, Sîntejudean şi Şumblea marcând de trei ori până în minutul 26. Cu meciul deja rezolvat, clujenii nu au mai forţat, iar gherlenii au redus din diferenţă pe finalul primei repriză datorită golgheterului Flaviu Mureşan. Acelaşi Şumblea a înscris pentru 4-1 la jumătatea reprizei secunde, iar Victoria a câştigat şi al cincilea meci jucat în acest sezon.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*