Floreştiul a făcut scor cu Gilăul în repriza a doua şi s-a apropiat de lider. Cum arată clasamentul la final de an în Liga a IV-a

CS Floreşti a profitat la maxim de înfrângerea rivalei Someşul Dej la Mintiu şi s-a apropiat la două puncte de primul loc.

În ultimul meci al anului în Liga a IV-a, floreştenii au câştigat cu 7-1 în faţa Someşului Gilău, însă numai după o evoluţie mai bună în partea secundă.

Jucătorii lui Călin Budişan au condus doar cu 1-0 la pauză şi au avut emoţii în debutul reprizei a doua. Chiorean a egalat la unu pentru gilăuani, iar Someşul lui Rareş Mateş spera la o surpriză. Valoarea superioară a floreştenilor avea să facă până la urmă diferenţa, iar mobilizarea din partea secundă a dus la o victorie categorică a campioanei en-titre.

A fost meciul lui Radu Danciu, care a reuşit un “poker” în poarta gilăuanilor. Frătean, Răzvan Truşcă şi Svichi au mai înscris pentru CS Floreşti, care s-a apropiat la două puncte de liderul Someşul Dej, în timp ce Gilăul a încheiat anul cu 11 eşecuri şi ocupă locul 11.

Mai jos aveţi clasamentul la final de an, patru meciuri din prima etapă a returului fiind amânate pentru 2020.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*