Florin Andrei o arbitrează pe UTA a zecea oară în carieră, dar nu a mai fost la Arad (Șiria) de mai bine de trei ani de zile!

Puncte importante puse în joc mâine, la Arad, pentru UTA și FC Botoșani, echipe ce par capabile să termine în play-off sezonul regulat. Cel care va împărți dreptatea pe arena „Francisc Neuman” este Florin Andrei, un arbitru de 34 de ani, din Târgu Mureș. Acesta a mai condus-o pe „Bătrâna Doamnă” de nouă ori în cariera sa, însă o singură dată în Liga 1, în turul prezentului sezon la Pitești, în remiza (1-1) cu FC Argeș.

În rest, Andrei a fluierat-o de 8 ori pe UTA în Liga 2-a, după cum urmează:

FC Baia Mare – UTA 2-0 (martie 2016)

UTA – Afumati 2-1 (sept 2016), cu Adi Petre printre marcatorii arădenilor

Juventus București – UTA 1-2 (aprilie 2017)

Academica Clinceni – UTA 0-3 (august 2017)

UTA – Pandurii 2-2 (octombrie 2017), cu Cipri Rus printre marcatori pentru olteni

UTA – FC Arges 0-1 (noiembrie 2017)

Luceafarul – UTA 3-2 (mai 2018)

Dunărea Calarasi – UTA (1-0 decembrie 2019)

Doar pe CS Mioveni a mai arbitrat-o atât de des în cariera sa Florin Andrei, tot de 9 ori. La Arad, „centralul” din Târgu Mureș se întoarce după mai bine de trei ani, fiind – practic – la primul meci pe care-l arbitrează pe arena „Francisc Neuman”. Fie că vorbim despre vechiul sau noul stadion. Meciul cu Afumațiul s-a jucat pe „Motorul”, iar cele cu Pandurii și FC Argeș la Șiria. În Liga 1, Andrei a debutat în 2014, dar a adunat doar 14 partide, dintre care 5 în acest sezon.

Colaboratorii săi la meciul de mâine (ora 17,30) sunt Adrian Popescu (Craiova) și Ferencz Tunyogi (Zalău) la cele două linii, respectiv rezerva Rareș Vidican (Satu Mare). Observatorul FRF este Iosif Olah, din Sfântu Gheorghe.

0
0

Articolul Florin Andrei o arbitrează pe UTA a zecea oară în carieră, dar nu a mai fost la Arad (Șiria) de mai bine de trei ani de zile! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*