Florin Bratu (Aerostar Bacău), 1-2 de la 1-0 la pauză pentru ACS Poli pe Electrica: ”Probabil că fiind mai aproape, portarul a văzut care a fost situația”

Nou-promovata CS Aerostar Bacău a obținut astăzi la Timișoara întâia victorie în deplasare în Liga 2, la primul meci afară cu antrenorul principal Florin Bratu pe banca de rezerve, formația de pe Bistrița răsturnând scorul după pauză, 1-2 de la 1-0 din lovituri de la 11 metri vehement contestate de gazda ACS Poli, de la care căpitanul Cristian Melinte a fost eliminat în minutul 59, la faza egalării de pe punctul cu var.

”Nu mi-am propus neapărat să înving echipele din Timișoara dar era foarte important atât pentru mine cât și pentru echipă să pornim bine, pentru a ne realiza obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Jucătorii încearcă într-un timp relativ scurt să pună în practică ceea ce le cer”, a semnalat Florin Bratu, a cărui formație câștiga săptămâna trecută și în dauna Ripensiei Timișoara, 2-0 la Bacău, la debutul pe banca moldavilor a antrenorului trecut în acest an și pe la Dinamo București.

”Până la urmă punctele sunt cele mai importante și mai avem șase meciuri în sezonul de toamnă, din care încercăm să obținem maxim!”, a mai spus Bratu, răspunzând la rândul său la întrebarea legată de acuzele lansate la final de meci de portarul timișorenilor, Smaranda, în direcția arbitrilor: ”Era tensiune, întâlnindu-se două formații care sunt în subsolul clasamentului, iar eu nu prea comentez arbitrajul, dar probabil că fiind mai aproape a văzut care a fost situația”.

Despre eroarea centralului de a încheia mai rapid partida, abia după primul minut de prelungiri, decizie asupra căreia a revenit abia la protestele gazdelor, Bratu a răspuns că ”la Csikszereda cu Dinamo s-a mai întâmplat acum câteva zile. Important e că jucătorii au stat concentrați în cele două minute rămase!”

Bratu a mai spus: ”Azi am întâlnit o echipă bună, practic rănită, și care nu cred că-și merită locul inferior din clasament, sper ca-n meciurile viitoare să se bucure de victorii și s-aducă lumea la stadion”.

În ceea ce privește formația bucureșteană la care a activat în acest an, ”am văzut pe momente meciul de Cupa României, căci eram pe drum spre Timișoara, Dinamo nu-i într-un moment bun dar sper să-și revină și să-și mulțumească suporterii, care sunt destul de pătimași”.

”Rednic nu mi-a luat mie locul, i-a luat lui Niculescu, dar nici n-am auzit din tribună. Rednic are multă muncă de pus în practică la Dinamo…”

”Gicu Grozav e un jucător cu experiență, cu calitate mare, iar din păcate așa a gândit el executarea loviturii, însă dacă i-ar fi ieșit, toată lumea ar fi fost în extaz, că are personalitate și că ce mai execuție a avut, dar așa, că nu i-a ieșit, l-a costat și postul la Dinamo dacă nu mă înșel, căci am înțeles ceva despre rezilierea contractului. Eu nu l-am antrenat, doar de câteva ori ne-am întâlnit accidental, așa încât nu pot spune despre stilul sau caracterul său”.

The post Florin Bratu (Aerostar Bacău), 1-2 de la 1-0 la pauză pentru ACS Poli pe Electrica: ”Probabil că fiind mai aproape, portarul a văzut care a fost situația” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*