Florin Iacob – în echipa etapei a 5-a din Liga 1, antrenată de Gyuszi Balint! Arădeanul Purece a prins și el „11”- le ideal

Doar în etapa cu numărul doi a Casa Liga I, când a remizat acasă cu FC Voluntari (0-0), „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a mai dat un jucător pentru „11” – le ideal gândit de revista LPF. Numele acestuia era Alexandru Albu, pentru ca după prestația excelentă de aseară, din victoria cu 1-0 contra lui Dinamo, Florin Iacob să fie al doilea utist nominalizat în echipa etapei, în sezonul 2020-2021 a primului eșalon românesc.

Căpitanul UTA-ei a fost desemnat portarul rundei, iar explicația LPF e următoarea: ”A avut o prestaţie de zile mari: șapte intervenţii graţie cărora UTA a reuşit prima victorie din acest sezon, o victorie mult aşteptată de către pătimaşii fani arădeni!”. O victorie mult așteptată și de Laszlo Balint, de altfel, care a spart și el gheața în Liga 1 la capitolul victorii. De altfel, antrenorul arădenilor se așează pe banca echipei etapei cu numărul 5. ”Şi-a trecut în cont primul succes din carieră în principala competiţie internă, unul istoric şi pentru UTA, echipă care s-a impus pe terenul dinamoviştilor după 53 de ani” – își motivează alegerea LPF-ul.

Printre cei mai buni fotbaliști ai weekendului fotbalistic din România se află și un arădean. Florin Purece a marcat în succesul lui Sepsi pe terenul Voluntariului și e unul dintre mijlocașii etapei: ”Introdus la pauză, şi-a făcut rapid simţită prezenţa pe teren prin golul înscris, reuşită care a readus-o pe Sepsi în joc.

Echipa etapei cu numărul 5: Iacob (UTA Arad) – Boboc (Viitorul), P. Iacob (Chindia), Patriche (Academica), Nouvier (Sepsi OSK) – Cicâldău (Universitatea Craiova),  Passaglia (Poli Iaşi), Purece (Sepsi OSK) – G. Iancu (Viitorul), Andrei Cristea, Alexandru Măţan (Viitorul) . Antrenor: Laszlo Balint (UTA Arad)

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul Florin Iacob – în echipa etapei a 5-a din Liga 1, antrenată de Gyuszi Balint! Arădeanul Purece a prins și el „11”- le ideal apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*