Florin Olteanu, portar Alexandria: “Vrem să câștigăm fiecare meci și dacă vom fi în partea superioară a clasamentului atunci ne vom dori și promovarea”

Florin_OlteanuFlorin Olteanu este portarul celor de la FCM Alexandria și unul dintre cei mai experimentați jucători pentru formația lui Romică Ciobanu la cei 36 de ani ai săi. De-a lungul carierei sale a evoluat pentru formații importante, inclusiv în Liga 1. Este vorba de Petrolul Ploiești, Jiul Petroșani. La Alba Iulia, Snagov sau Săgeata Năvodari.

Florin spune că atmosfera la echipa din Alexandria este foarte bună și că împreună cu colegii săi își dorește să câștige fiecare meci în campionat. Vineri, de la ora 15:00, echipa din Alexandria va întâlni pe teren propriu pe Voința Turnu Măgurele.

-Cum este atmosfera la echipă după o evoluție așa bună în campionat?

Atmosfera este foarte bună, ne pregătim foarte bine și așteptăm meciul cu Voința Turnu Măgurele. Presiunea este la fiecare joc dar e mai mult pe contracandidate, pe echipele care și-au declarat dorința de a promova. Noi jucăm fiecare meci la victorie.

-Nu vă doriți promovarea?

Nu avem ca obiectiv promovarea, dar dacă atunci când se trage linie vom fi acolo sus, nu ne va displace promovarea. Avem o echipă tânără și sper să facem meciuri bune în continuare.

-Cum vezi lupta cu Petrolul Ploiești?

Nu e o echipă chiar așa de puternică. Când sunt acasă, sunt împinși de la spate de atmosfera publicului. La meciul cu Turnu au jucat foarte bine, dar la Roșiori nu au fost chiar așa de buni. Oricum, se bat la promovare că nu au nicio înfrângere.

-Ai jucat și tu la Ploiești…

Eram la Astra și s-a făcut fuziunea cu Petrolul. Am jucat cu ei în prima divizie…

-Cum vezi derby-ul cu Voința Turnu Măgurele?

Au o echipă cu câțiva jucători experimentați, care practică un fotbal frumos. La cum și-au anunțat și ei promovarea , cred că vor conta acolo sus în clasament. Au echipă bună, antrenor și condiții bune. Au câteva egaluri și o înfrângere cu Petrolul, dar contează în continuare în partea superioară a clasamentului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*