Florin Răducu, antrenor Rapid Buzescu: „Vreau să câștigăm campionatul și să promovăm tineri”

florin raducuRapid Buzescu a câștigat pentru a doua oară consecutiv Cupa Teleormanului și Florin Răducu, antrenorul echipei, spune că este foarte mulțumit de evoluția jucătorilor săi după ce au reușit să evolueze foarte bine pe o vreme foarte călduroasă atât în finală cât și în semifinal turneului.

-Cum a fost meciul cu Astra Plosca?

A fost echilibrat. Ne-am valorificat ocaziile și aș evidenția întreaga echipă care a jucat foarte bine pe o căldură foarte mare atât sâmbătă, cât și duminică. Le mulțumesc din suflet mai ales că sâmbătă a fost și ziua mea de naștere.Toți jucătorii la care am apelat au evoluat foarte bine.

-Vă așteptați să câștigați Turneul final?

În fotbal nu se știe niciodată. Meciurile se câștigă pe teren.  La noi meciurile sunt curate și doar jucătorii au de câștigat.

-Urmează campionatul. Ce obiectiv aveți?

Dacă se vor mai face transferuri, mi-aș dori să câștigăm campionatul. O să folosim și câțiva juniori cărora vreau să le acordăm încredere și să avem grijă de ei. Eu am un club de fotbal și vreau să aduc din jucătpri la echipa mare. Vreau să câștigăm campionatul și să promovăm tineri.

-Ce jucători vreți să mai luați?

Sindie mi-a promis că rămâne și că va semna contractual, iar Năstase la fel deși nu a jucat la Turneul final pentru că a plecat cu familia la munte.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*