FLORIN SOAVA nu face fata momentelor dificile si are un comportament straniu. S-a retras din nationala Romaniei din cauza criticilor aduse asupra sa de actorul Florin Calinescu

soavaEpisodul relatat zilele trecute de Teresport cand Florin Soava, antrenorul lui Sporting Rosiori, a injurat redactia noastra pentru unele critici aduse asupra sa nu este singular in cariera sa de fotbalist. Fostul international pare sa nu faca fata presiunii momentelor importante si un eveniment foarte important din cariera lui intareste cele spuse de noi.

Astfel, fostul mijlocas la inchidere care a adunat 22 de selectii pentru Romania in perioada 2002-2006, s-a retras din echipa nationala dupa niste critici aduse de celebrul actor Florin Calinescu care l-a invinuit pentru penalty-ul din meciul Cehia – Romania 1-0, din preliminariile CM 2006.

Iata ce a declarat Soava pentru Libertatea in 2014 despre acest lucru:  „Nu am fost supărat pe Florin Călinescu. Fiecare are dreptul să spună ce gândeşte, avea anumite interese atunci. Susţinea alţi jucători, care nu erau convocaţi. Nu mi-a părut rău că m-am retras atunci, dar acum regret. Poate am greşit. D-ale tinereţii, dar am simţit că nu mi se acordă încredere. Am mai revenit în 2006 , când m-a luat Victor Piţurcă în turneul din America”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*