Florinel Mitrea „Massaro” a semnat cu Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj ajunge la al șaptelea transfer în această vară, fundașul stânga Florin Mitrea (27 de ani) fiind cel mai recent nume ce se va alătura lotului lui Erik Lincar.

Fotbalistul originar din Turnu Măgurele a început fotbalul la clubul local, care pe atunci purta numele de Voința Saelele. Alături de formația din Teleorman a reușit două promovări consecutive, inițial în Liga a III-a, după care la sfârșitul sezonului 2018 – 2019 a ajuns cu Turris în Liga 2.  A bifat 37 de partide în tricoul lui Turris la nivelul celei de-a doua divizii, reușind să ofere patru pase de gol.

După retragerea din campionat a echipei de pe malul Dunării, Florinel a intrat în vizorul formațiilor din Liga 1. Într-un final a făcut pe prima scenă a fotbalului românesc și a semnat cu Chindia Târgoviște în iarna acestui an. A strâns opt prezențe în tricoul Chindiei până la finalul sezonului. Este al patrulea jucător care a evoluat la Turris Turnu Măgurele si ajunge la U Cluj, dupa Balgiu, Voinea si Tescan.

Sursa:fcucluj.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*