Focar de COVID la Iași, Pancu pierde patru mijlocași pentru meciul cu UTA!

Cu 5 zile înainte de vizita UTA-ei în Dealul Copoului, Politehnica Iași a anunțat 8 cazuri de COVID în lot și staff-ul tehnic. Este vorba despre patru fotbaliști, Andreias Calcan, Manuel de Iriondo, Antonio Stan și Rafael Acosta, antrenorul licenșiat, Mugur Cornățeanu, antrenorul de portari, Benone Dohot, preparatorul fizic Dani Reyes și magazinerul Gheorghe Ungheanu.

Ieșenii vor evolua duminică, de la ora 18:00 la Mediaș, contra lui Gaz Metan, în cadrul etapei 18, după care vor întâlni formația arădeană pe teren propriu miercuri, de la ora 17:30. Este clar că „principalul” Daniel Pancu nu va putea conta pe cei patru fotbaliști, care fac partea din linia mediană. De obicei, Calcan (foto) și de Iriondo fac parte din „11”-le de start al ieșenilor, Acosta este Poli de doar două zile, în timp ce Stan e variantă de junior pentru banda dreaptă.

În schimb, cel puțin pentru moment, UTA a scăpat de infectările cu COVID, cu toate că Buhăcianu și Tescan, ieșiți, ieri, din izolare, au șanse mici să facă parte din lotul ce se va deplasa la mijlocul săptămânii viitoare în Moldova.

FOTO: prosport.ro

1
0

Articolul Focar de COVID la Iași, Pancu pierde patru mijlocași pentru meciul cu UTA! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*