Focar de infecție inimaginabil la Drajna! Animale moarte, aruncate pe un maldăr de gunoi

V. Stoica

Imagini care nu pot fi descrise prea ușor în cuvinte puteau fi văzute, până ieri după-amiază, în satul Drajna de Jos, la nici 100 de metri de casele oamenilor: pe un maldăr de gunoi de grajd, piei de animale și un vițel mort s-au împuțit la soarele din ultimele zile, stârnind furia locuitorilor din zonă!
Se pare că terenul este unul privat, al unui crescător de animale, însă acest lucru nu îi dă dreptul fermierului respectiv să își bată joc de o întreagă comunitate, prin focarul de infecție pe care îl poate provoca, în special din cauza temperaturilor ridicate din ultima vreme!
Contactată telefonic, Violeta Gonțea, primarul comunei Drajna, a declarat că nu cunoaște problema expusă de noi, dar va merge pe teren pentru a verifica la fața locului care este situația. Și ne-a dat dreptate, pentru că în zona menționată a găsit imaginea pe care a văzut-o în pozele transmise de noi: pe o grămadă de gunoi de grajd, piei de animale (provenite, se pare, de la mieii sacrificați de Paște) și un vițel mort, despre care proprietarul a spus că i-ar fi murit în noaptea de miercuri spre joi. Un mare neadevăr, având în vedere că fotografiile primite de noi la redacție au fost transmise marți seară!
În orice caz, pe moment, situația s-a remediat, pentru că vițelul a fost îngropat ieri după-amiază, la fel și pieile de miei aruncate în zona respectivă, spre “deliciul” câinilor…

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*