Focarele de coronavirus de la Spitalul Municipal Lugoj, închise

Cele două focare de infectare cu coronavirus de la Spitalul Municipal din Lugoj au fost închise. Informația ne-a fost transmisă de directorul spitalului, dr. Ionuț Cocoș.
Focarele respec­tive au apărut la Secția de Boli Interne (10 cazuri), apoi și la Sec­ția de Chirugie (6 cazuri). În am­­bele secții, au fost afectați atât pa­­cienți, cât și personal medical, care acum au fost testați negativ.

La ora actuală, rata de infectare în municipiul Lugoj este în scădere, ea fiind de 1,89 la mia de locuitori. În data de 16 februarie, la Lugoj au fost confir­mate două noi cazuri de infectare Co­Vid.

La Spitalul Municipal ”Dr. Teo­dor Andrei” erau in­ter­nați, în di­mi­neața zilei de miercuri, 17 februarie, 21 de pacienți CoVid pozitivi. Dintre aceștia, șase se află la secția ATI din cadrul spitalului. Așa cum am mai anunțat, centrul de vaccinare din cadrul SML se va închide.

În momentul de față, aici se face doar rapelul la vaccinările an­terioare. Conducerea spi­talului dă asigurări că centrul poate fi redeschis oricând, în momentul în care la Lugoj se va primi o cantitate mare de vaccin, peste capacitatea centrelor de la Sala Sportu­rilor ”Lavinia Mi­lo­șovici”

Articolul Focarele de coronavirus de la Spitalul Municipal Lugoj, închise apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*