Fodorean, împrumutat de SCM Politehnica la CSU din Suceava. Trif în aceeași zonă, la Botoșani

Un al doilea handbalist alb-violet trece în această vară sub formă de împrumut la un club din nord-estul țării. Este vorba despre interul dreapta Cătălin Fodorean, care a fost direcționat spre CSU din Suceava, prima clasată în Seria A din Divizia A la momentul întreruperii campionatului eșalonului secund, în februarie 2020, după 12 din cele 20 de etape programate în întrecerea cu 5 cluburi.

Fodorean a trecut de la SCM Politehnica la suceveni, după ce Răzvan Trif (inter stânga) era cedat tot cu titlu de împrumut la o formaţie moldoveană, din seria estică a eșalonului secund, și anume CS Magnum Botoșani, a doua în ierarhie la întreruperea campionatului, după CSU din Suceava.

Dintre tinerii handbalişti pe care i-a avut în ediţia precedentă, SCM Politehnica Timişoara s-a mai despărţit de portarul Robert Rusu, ajuns la CSM Focşani, şi pivotul Raul Bote, transferat definitiv la CSM Reşiţa.

Ambii jucători cedaţi grupărilor din nord-est urmează a juca în noile culori în sezonul 2020-2021. CS Magnum Botoșani vizează accesul în viitoarea ediţie a Ligii Zimbrilor iar CSU din Suceava și-a câștigat dreptul de a se alinia la turneul de promovare.

Alb-violeții ar urma în principiu să înceapă campionatul acasă cu Potaissa Turda, participantă în cupele europene, în runda inaugurală din 19 august, 3 zile mai apoi fiind programată ieșirea la Vaslui.

 

The post Fodorean, împrumutat de SCM Politehnica la CSU din Suceava. Trif în aceeași zonă, la Botoșani appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*