Fondatorul clubului Chambly, calificat in premiera in semifinalele Cupei Frantei, a decedat la finalul meciului care a consemnat cea mai mare performanta din istoria echipei!

Walter Luzi (77 de ani), fondarul clubului Chambly – calificat in premiera in semifinalele Cupei Ligii Frantei -, a decedat chiar la finalul meciului care a consemnat cea mai mare performanta din istoria echipei. Anuntul a aparut in Franta, chiar la sfarsitul partidei in care Chambly obtinut calificarea in careul de asi.


Chambly a invins-o pe Strasbourg cu 1-0 in returul semifinalelor Cupei Ligii Frantei. Lassana Doucoure a marcat golul istoric pentru Chambly, in minutul 83. Walter Luzi, care a fondat FC Chambly in anul 1989, a murit la finalul celui mai important meci din istoria clubului. in timp ce echipa antrenata de fiul lui, Bruno, realiza cel mai mare succes, cel care a fondat clubul s-a stins din viata.

Din pacate, trebuie sa va dam o veste foarte trista. Cel care a dat nastere acestui club s-a stins din viata. FC Chambly este in doliu”, a anuntat Jean-Michel Rouet, directorul sportiv al echipei.

The post Fondatorul clubului Chambly, calificat in premiera in semifinalele Cupei Frantei, a decedat la finalul meciului care a consemnat cea mai mare performanta din istoria echipei! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*