Fost mijlocas al Barcelonei timp de 4 ani, arestat pentru participare la lupte de cocosi! In 2006, a eliminat-o pe Steaua cu Middlesbourgh

Fostul jucator brazilian al Barcelonei in perioada 2001-2005, Fabio Rochemback, 35 de ani, a fost arestat in Brazilia pentru ca a participat la lupte de cocosi. Nu e prima data cand fostul mijlocas are probleme cu legea din cauza luptelor de cocosi. Rochemback a mai fost arestat si in 2011. Brazilianul era imbracat in echipamentul Barcei cand a fost arestat.

Politistii brazilieni l-au arestat pe Rochemback in orasul Palmeiras das Missoes in urma unei razii la care a fost confiscata suma de 26.582 de euro plus o mitraliera, scrie Globoesporte. Peste 89 de lupte de cocosi erau organizate in locul in care a fost arestat Rochemback, cel care purta o haina cu emblema Barcei in momentul in care a fost retinut.

Fabio Rockemback a jucat la Barcelona intre 2001 si 2005, perioada in care a prins 45 de meciuri si 3 goluri. El a mai tracut pe la Sporting, Middlesbrough si Gremio. La nationala Braziliei, Rochemback are 7 selectii.

Rochemback a jucat pentru echipa engleza chiar in semifinala cu Steaua, in aprilie 2006, pe care ros-albastrii au pierdut-o dramatic. Dupa 1-0 la Bucuresti, in tur, si 2-0, dupa primele 25 de minute în Anglia, „Boro” a intors scorul si s-a impus cu 4-2, obtinand astfel calificarea in finala Cupei UEFA, pe care avea s-o piarda in fata echipei FC Sevilla.

The post Fost mijlocas al Barcelonei timp de 4 ani, arestat pentru participare la lupte de cocosi! In 2006, a eliminat-o pe Steaua cu Middlesbourgh appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*