Fost subprefect, la conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova

N. D.

Schimbările și numirile pe criterii politice continuă să se facă și în Prahova în direcțiile deconcentrate, confirmările venind prin intermediul celui mai folosit și considerat drept favorit mijloc de comunicare, inclusiv în cazul instituțiilor publice – facebookul. Astfel, ieri, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova a anunțat că are un nou șef, în persoana unui fost subprefect al județului. ”Doamna Maria-Mihaela Duță a fost numită în funcția de director executiv al APM Prahova, prin decizie emisă de către domnul dr. ing. Florin – George Gârbacea, Președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului –
ANPM. De profesie jurist, fost subprefect al județului Prahova, doamna Maria – Mihaela Duță va conduce instituția în perioada următoare. Anterior numirii, doamna director executiv şi-a desfășurat activitatea în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor”, a anunțat APM Prahova, pe pagina de socializare oficială.
De menționat că Mihaela Duță a fost subprefect de Prahova în perioada decembrie 2019 – octombrie 2020, renunțarea la această funcție fiind de bună voie, întrucât aceasta și-a dorit să acceadă, prin vot, în Parlament. La alegerile parlamentare de anul trecut a candidat ca independent la Camera Deputaților, fără însă ca să obțină și voturile necesare pentru această funcție.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*