Fostul sef al FIFA, Sepp Blatter, acuzat de hartuire sexuala: „M-a apucat de fese in timp ce urcam pe scena!”

Fostul portar al nationalei feminine de fotbal a Stetelor Unite ale Americii, Hope Solo, l-a acuzat pe Sepp Blatter de hartuire sexuala.

Sepp Blatter m-a apucat de fese. A fost la ceremonia de decernare a Balonului de Aur (n.r. – din 2013), chiar inainte de a urca pe scena. Am fost socata. A trebuit sa ma adun repede ca sa o prezint pe coechipiera mea care primea cel mai mare premiu din cariera si sa sarbatoresc cu ea acel moment, astfel ca mi-am mutat toata concentrarea pe Abby„, a declarat Solo, intr-un interviu acordat cotidianului portughez Expresso.

La festivitatea de decernare a Balonului de Aur din 2013, Solo si Blatter au inmanat trofeul pentru cea mai buna jucatoare de fotbal americancei Abby Wambach.

Contactat de The Guardian, purtatorul de cuvant al lui Blatter a replicat: „Aceste acuzatii sunt ridicole„. Publicatia britanica a luat legatura si cu Solo, care a afirmat ca a fost socata de gestul lui Blatter.

Dubla campioana olimpica si campioana mondiala, Hope Solo are 202 selectii in nationala SUA, intre 2000 si 2016, si a fost considerata unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului feminin.

Cariera ei a luat sfarsit dupa ce a fost suspendata sase luni din nationala, pentru ca a criticat reprezentativa Suediei, in timpul Jocurilor Olimpice de la Rio. La 12 august 2016, Solo a afirmat ca SUA a jucat contra unei „echipe de lase„, dupa ce americancele au fost eliminate de suedeze, la loviturile de departajare, in sferturi la JO.

The post Fostul sef al FIFA, Sepp Blatter, acuzat de hartuire sexuala: „M-a apucat de fese in timp ce urcam pe scena!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*