Fostul utist, Florin Hidișan, are mari probleme de sănătate și are nevoie de sprijin!

Un fost fotbalist de Liga 1 al UTA-ei este într-un mare moment de cumpănă al vieții sale. Recent, Florin Hidișan (39 de ani) a descoperit că suferă de o formă foarte gravă de cancer și are nevoie de un tratament agresiv și costisitor. Fostul mijlocaș ofensiv trebuie să ia niște injecții foarte scumpe, iar orice ajutor venit de la suporteri sau oameni de rând l-ar ajuta. Contul bancar în care „Hidi” poate primi sprijinul nostru este: Florin Hidisan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801

Originar din Râmnicu Vâlcea, Hidișan a debutat în Liga 1 chiar la UTA în 2006. A jucat în „alb-roșu” timp de trei sezoane, inclusiv în Liga 2-am după retrogradarea echipei fanion a Aradului în vara anului 2008. S-a transferat apoi la Pandurii Târgu Jiu, a revenit pentru o foarte scurtă perioadă de timp la UTA, după care a evoluat în elită cu U. Cluj. Spre finalul carierei, mijlocașul a evoluat în județul Alba, în ligile trei și patru, la Performanța Ighiu, Arieșul Apuseni Baia de Arieș sau CS Ocna Mureș. Înainte de a fi transferat de Nicolae Bara și Marius Lăcătuș la Arad, „Hidi” mai evoluase la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internaţional Curtea de Argeș, FC Argeş Pitești, CS Otopeni și FC Brașov.

La UTA a evoluat în 82 de partide, a marcat 5 goluri și a dat tot atâtea pase decisive.

0
0

Articolul Fostul utist, Florin Hidișan, are mari probleme de sănătate și are nevoie de sprijin! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*