Fotbaliștii și hobby-urile lor inedite

Unii fotbaliști au pasiuni cu adevărat inedite. Cristiano Ronaldo are ca hobby jocul de bingo, Petr Cech impresionează la tobe, în timp ce Neymar este pasionat de poker.

Iată câteva dintre cele mai spectaculoase pasiuni ale fotbaliștilor:

1. Cristiano Ronaldo și pasiunea pentru bingo – Starul portughez de la Juventus Torino are un hobby inedit. El a dezvăluit că joacă din când în când poker. Iar pasiunea este mai veche de 15 ani. “Este foarte interesant deoarece poți sta acolo așteptând mult timp singurul număr care face jocul complet”, a explicat Cristiano Ronaldo pasiunea sa. Din câte se pare, dragostea pentru bingo a început prin anii 2000, după ce a primit un cadou de Crăciun. Dincolo de pasiunea pentru bingo, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. El a câștigat de cinci ori Balonul de Aur, iar cu echipele de club a câștigat Champions League tot de cinci ori. Ronaldo a marcat 674 de goluri în 896 de partide pentru echipele de club. În plus, pentru echipa națională are 109 goluri, deținând acest record alături de iranianul Ali Daei. Recent, Ronaldo a devenit și fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în istoria Campionatului European de fotbal.

2. Neymar preferă pokerul – Foarte mulți fotbaliști aleg să se distreze în timpul liber la poker. Aceasta este o activitate foarte distractivă și e practicată de milioane de oameni, astfel că nu este surprinzător că și fotbaliștii aleg să se relaxeze astfel. Neymar este un expert la poker texas holdem , iar cei care l-au întâlnit au avut numai cuvinte de laudă despre stilul său de a juca. Brazilianul are un joc destul de agresiv și adoră riscurile. În trecut, Neymar a jucat atât cu celebrități, dar și cu nume importante din poker. Ca fotbalist, Neymar deține recordul celui mai scump transfer din istorie, fiind cumpărat de PSG cu 222 de milioane de euro de la FC Barcelona. El a reușit să marcheze deja 329 de goluri începând cu 2009, pentru Santos, FC Barcelona și PSG. În plus, are și 68 de goluri pentru naționala Braziliei.

3. Toboșarul Petr Cech – Fostul portar de la Chelsea și Arsenal Londra este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru muzică. Este un toboșar foarte bun și a decis să împărtășească pasiunea și cu fanii săi. El s-a filmat adesea și a publicat clipurile pe canalul său de YouTube. La un moment dat, Cech a interpretat o melodie alături de Roger Taylor de la Queen. De asemenea, el a interpretat melodia Smell’s Like Teen Spirit de la Nirvana la un festival din țara natală, Cehia. În prezent, Cech face parte din conducerea clubului Chelsea Londra. Între 2004 și 2015 a fost jucătorul lui Chelsea, pentru care a disputat peste 300 de meciuri. Apoi, între 2015 și 2019 a fost legitimat la Arsenal, unde a strâns peste 100 de meciuri înainte să se retragă. În naționala Cehiei are 124 de partide. Este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni portari din istoria recentă. O altă pasiune pe care o are este hocheiul pe gheață, fiind un jucător destul de bun.

4. Theo Walcott și pasiunea pentru scris – Fotbalistul englez Theo Walcott are cu adevărat o pasiune inedită pentru un fotbalist. El a scris mai multe cărți pentru copii. Acestea sunt despre povestea unui băiat pe nume TJ, care este un tânăr fotbalist ambițios. Walcott a afirmat că pasiunea pentru scris a pornit de la faptul că își dorea să atragă tinerii spre acest sport. Cărțile sale sunt destul de populare în Marea Britanie și au vânzări bune. Walcott a ajuns la 32 de ani, iar în ultimul sezon a fost împrumutat la Southampton, echipă la care și-a făcut debutul în fotbalul mare. Între 2006 și 2018 a fost jucătorul lui Arsenal, iar apoi s-a transferat la Everton. Walcott are și 47 de meciuri în naționala Angliei, pentru care a marcat de 8 ori. În 2006, BBC i-a acordat premiul pentru tânăra personalitate a anului, iar doi ani mai târziu a fost desemnat tot de BBC cel mai bun tânăr fotbalist din Marea Britanie.

5. Rusul Arshavin crează haine – Fostul internațional rus Andrey Arshavin este designer vestimentar. El are inclusiv studii în acest domeniu și crează haine pentru femei. Totuși, el nu este deloc un feminist, ci dimpotrivă. În 2009, Arshavin a declarat că femeilor nu ar trebui să li se permită să conducă, stârnind o mare controversă la acel moment. Rusul s-a retras din activitate în 2018, dar este cunoscut cel mai mult pentru perioada petrecută la Arsenal Londra, între 2009 și 2013. El a mai evoluat în carieră pentru Zenit Sankt Petersburg și Kuban Krasnodar. Pentru naționala Rusiei are 17 goluri marcate în 75 de partide.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*