Fotbaliștii UTA-ei, elevi și profesori în carantină

La începutul acestei săptămâni, cluburile UTA și Atletico i-au îndemnat pe micuții fotbaliști să-și facă exercițiile de întreținere pe perioada în care stau în casă ascultând sfaturile specialiștilor prin intermediul unor antrenamentele filmate. În zilele de luni și miercuri, lecțiile online au fost ținute de Alexandru Radu, preparatorul fizic al liderului la zi al Ligii a 2-a, pentru ca la instruirea micuților fotbaliști să mai contribuie Zsófia Mészár, medaliată cu argint la „europenele” de gimnastică aerobică cu echipa României, Olivia Cîmpian, fostă campioană națională de junioare la gimnastică artistică, dar și antrenorii specializați în creșterea copiilor și juniorilor, Marcel Cîmpian și Cristi Țigan.

Astăzi, însă, pe contul de youtube al clubului UTA a apărut un montaj de imagini video cu antrenamentele primite acasă, în carantină, de fotbaliștii antrenați de Laszlo Balint. Vorbim de exerciții zilnice, de maxim o oră, pe care Cipri Rus și colegii săi le fac în apartamente sau case, ajutându-se în special de saltele și scaune. Cel mai dotat este Cristi Melinte, care are acces și la TRX, montat într-una dintre camerele casei sale de la Timișoara.

„Circuitul” va fi reluat și săptămâna viitoare, preparatorul Alexandru Radu urmând să le dea teme jucătorilor prin intermediul whatsappului.

Iată și „colajul” de exerciții al utiștilor în pauza competițională provocată de epidemia de coronavirus:

0
0

Articolul Fotbaliștii UTA-ei, elevi și profesori în carantină apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*