Fotbalistul a ieșit din flăcări, dar a murit, la doar 25 de ani, din cauza arsurilor de pe corp!

Tragedie mare în fotbalul din Africa de Sud – Motjeka Madisha, fundațul celei mai titrate echipe din campionatul Africii de Sud, Mamelodi Sundowns, a decedat la doar 25 de ani, din cauza arsurilor de pe corp. Fotbalistul a intrat cu mașina într-un panou, iar în urma impactului autoturismul a luat focul. Motjeka a reușit, într-un final, să se târască afară din mașina care ardea ca o torță, dar n-a supraviețuit până la spital. Accidentul s-a petrecut în apropiere de orașul Johannesburg. Alături de Motjeka se mai afla o persoană în mașină, care a decedat și ea în drum spre spital.

Reprezentantul Serviciilor locale de urgență, William Ntladi, a susținut că nu se știe cauza accidentului, ”Putem confirma, însă, că șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un panou staționar, iar mașina a luat foc”, a încheiat William. La rândul său, selecționerul Africii de Sud, Molefi Ntseki, s-a arătat consternat de moartea fotbalistului: ”Era o stea în ascensiune, cu o atitudine pozitivă în vestiar, fapt extrem de prețuit de colegii săi”, a adăugat Molefi.

Clubul Mamelodi Sundowns pare să fie blestemat, pentru că Madisha este al doilea apărător al echipei care moare într-un accident de mașină – pe 23 noiembrie, 2020, Anele Ngconga moare și el, din pricina unui accident în apropiere de orașul Durban.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*