Fotbalistul a scăpat de poliție prin fereastra din acoperiș!

El se afla la o petrecere privată, alături de alte 23 de personae. Când poliția a descins în barul cu pricina, ca urmare a mai multor sesizări telefonice ale vecinilor, deranjați de muzica data la maxim, a constatat că nu se respectau măsurile elementare de protecție anti COVID-19 și nimeni nu avea mască.

În plus, purtătorul de cuvânt al poliției a relatat că o persoană a scăpat printr-o fereastră din acoperiș și s-a refugiat într-un apartament alăturat. Întîmplarea s-a petrecut la Cafeneaua Extrablatt, de pe Lacul Baldeney, din Essen, iar ”evadatul” de la petrecere s-a dovedit a fi fotbalistul Borussiei Moenchengladbach, Breel Embolo, în vârstă de 23 de ani, din Camerun. Fotbalistul a fost găsit de poliție, în apartamentul din imediata vecinătate a cafenelei, dar era singur, motivând că se uita la un meci de baschet.

Dar potrivit ziarului german Bild, vedeta lui Moenchengladbach și al naționalei elvețiene, s-ar fi ascuns de poliție într-o cadă de baie. Un purtător de cuvânt al clubului a spus că toate sunt simple speculații ale poliției, nu există un ”caz Embolo”!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*