Fotbalul se vaccinează!

Presedintele FRF Razvan Burleanu, a dat startul campaniei “Fotbalul se vaccineaza!”, prin care sugereaza tuturor celor implicati in fotbal, sportivi, oficiali si suporteri, sa se vaccineze. “Acesta este drumul spre normalitate!”, a precizat Razvan Burleanu.  LPF, se afla in discutii avansate cu reprezentantii autoritatilor, pentru a readuce din martie suporterii in tribune, in prima faza, intr-un procent de 30 la suta din capacitatea stadioanelor. 

„A trecut un an de când viețile noastre sunt direct influențate de pandemia de COVID-19. Ne-am schimbat modul în care muncim și în care interacționăm, și un element extrem de tragic, am pierdut fiecare dintre noi prieteni apropiați.

Fotbalul nu putea fi ocolit de aceste privațiuni și a intrat într-o dură perioadă de restricții și dificultăți financiare. În tot acest timp, Federația Română de Fotbal alături de membrii săi și-a reorientat total eforturile spre găsirea de soluții pentru redresarea fotbalului, reluarea antrenamentelor, reluarea competițiilor și redeschiderea bazelor sportive pentru amatori. Misiune foarte anevoioasă, atât timp cât, dumneavoastră, fanii, susținătorii morali și financiari ai fotbalului, nu v-ați putut apropia de stadioane.

Am ajuns într-un moment în care presiunea revenirii la viața de dinainte este foarte mare, peste tot în lume. Din fericire, această nerăbdare vine împreună cu rezultate de excepție pe care lumea științifică le-a obținut și le-a materializat în vaccinul anti-COVID, atât de mult așteptat. Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viață normală, spre ieșirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toții.

Avem încredere în oamenii de știință, apreciem eforturile lor. De aceea, noi, ca federație națională, facem apel către toți practicanții și suporterii fotbalului să urmeze recomandările experților care stau în spatele dezvoltării vaccinului și a implementării campaniei de vaccinare. Și, desigur, ne vom vaccina și noi când ne va veni rândul. Lansăm astăzi campania «Fotbalul se vaccinează!».

Respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, vă îndemn pe toți cei din familia fotbalului să aveți încredere în recomandările experților și să vă vaccinați împotriva COVID-19.

Doar așa vom regăsi bucuria fotbalului împreună, jucători și spectatori. Și ne vom reîntâlni pe stadioane, cât mai curând!”, este mesajul președintelui FRF.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*