FOTO: ACS Dumbrăvița – Ripensia 0-0. Bălu: ”Avem un lot bun, n-am reușit a mă decide 100% asupra primului 11” Codrea: ”Măcar la meciuri oficiale să jucăm pe un teren bun”

Fotografii și declarații de la meciul amical ACS Dumbrăvița – Ripensia, jucat sâmbătă dimineață la Covaci și remizat alb de vicecampioana de toamnă a Diviziei D Timiș și nou-promovata în Liga 2, aflată la ultima verificare înaintea deplasării la Ștefănești din etapa a XXII-a în Liga 2, sâmbătă 24 februarie de la ora 12, cu vecina de ierarhie Sportul Snagov.

Paul Codrea, antrenor al Ripensiei, a remarcat după remiza 0-0 că ”din păcate terenul a fost prost, dar cum toate sunt în această perioadă. Nu reuşim să avem terenuri bune, asta este marea problemă pentru toate echipele! Adversarul de azi a fost unul foarte bun, chiar dacă este din liga a IV-a, un adversar redutabil, care are jucători trecuți în număr mare prin liga a II-a şi chiar la liga întâi. Scopul meu a fost să rulez toţi jucătorii multe minute iar important este că nu s-au accidentat. Meciul a fost frumos și important este că ne-am atins obiectivul fizic. Nu este vorba de echipa secundă, ci de băieţii care au jucat mai puţin, și de asta am luat două meciuri de verificare, ca să joace toţi cât mai multe minute, să fie pregătiţi în caz că apelez la ei, să fie apţi din punct de vedere fizic. Chiar m-au mulţumit, pentru efortul pe care l-au depus!”

Întrebat de 11-le pe care îl va contura înainte de începerea campionatului, Codrea a admis că ”da, este normal, am în minte ceva, le-am zis şi lor, depinde de ei foarte mult, cum se antrenează. Îi văd ce tonus au la antrenament, cum se pregătesc în continuare, şi atunci o să aleg primul 11”. Întrebat și de primul joc oficial, cel cu CS Sportul Snagov, care se va disputa la Ştefăneşti, Codrea a spus: ”Mă bucur, asta este o veste bună, chiar nu am ştiut! Acolo era un teren cu probleme, la Snagov, și ne-am săturat, măcar la meciuri oficiale să jucăm pe un teren bun. Suntem nerăbdători să începem, ne-am pregătit bine, o lună și jumătate… Acuma, să vedem dacă se va și vedea ce am făcut la pregătire. Sperăm să obţinem un rezultat bun! Lotul nu este definitivat, mai sunt doi-trei jucători care au oferte şi în altă parte, sunt în discuţii şi ei aşteaptă să aleagă ce e mai bun pentru ei. Mai aştept o zi sau două şi să-mi spună ce au decis”.

Sorin Bălu, antrenor al verde-negrilor de la ACS Dumbrăvița, a încuviințat că ”da, am întâlnit o echipă de liga a II-a, două eşaloane peste noi, însă în teren a fost o luptă echilibrată, între două echipe care au obiective diferite, una pentru a se menţine în liga a doua, și o alta care vrea să promoveze în liga a treia. Cred eu că pentru perioada în care ne aflăm a fost o partidă reuşită, atât pentru noi cât şi pentru adversarii noştri. Păcat de terenul care a fost foarte greu! Avem un lot bun și încă nu am reuşit să mă decid sută la sută asupra primului unsprezece. Încă sunt în căutări și nici astăzi nu am folosit cel mai bun unsprezece, dar mai am vreo două meciuri în care le voi da şanse la toţi. În privinţa rezultatului de azi, eu zic că dacă ne raportăm la joc, spun că am avut mai multe ocazii decât ei, ocazii mari pe care le-am avut, dar repet, jocul a fost bun şi rezultatul a fost echitabil”.

The post FOTO: ACS Dumbrăvița – Ripensia 0-0. Bălu: ”Avem un lot bun, n-am reușit a mă decide 100% asupra primului 11” Codrea: ”Măcar la meciuri oficiale să jucăm pe un teren bun” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*