FOTO: ACS Ghiroda – Mama Mia 4-0. Paul Codrea: ”Puteam face rapid 2-0 după 1-0, apoi am tremurat” Ilie Rotariu: ”Să vedeți dacă noi vom mai pierde”. De văzut tot pe CFR

Fotografii și declarații de la meciul ACS Ghiroda – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, jucat sâmbătă de la ora 18 pe arena ”Emilian Pavel” în etapa 1 din Seria a IV-a în Liga 3 și câștigat de nou-promovații în galben-albastru cu 4-0, trei dintre goluri fiind în contul unui ex-golgheter al Diviziei D Timiș, Alexandru Baranyi, hat-trick.

Paul Codrea, antrenor principal al lui ACS Ghiroda, ne-a spus că ”sunt fericit de scor, de victorie, dar un pic nemulţumit de fazele pe care le-am tratat mai uşor şi am ratat mult. În final este bine că am debutat cu dreptul în liga a treia, pentru care îi felicit pe băieţi. Puteam face 2-0 rapid după 1-0, iar apoi am tremurat, chiar puteau să ne egaleze, dar Mario Contra, singur cu un atacant, a respins miraculos cu piciorul. Ne-a salvat, căci dacă dădeau golul, greu ar fi fost după aceea şi poate se schimba meciul… Îi felicit încă o dată pe băieţii care sunt acum la noi şi pe cei care au fost anul trecut şi au contribuit la promovare, şi nu mai sunt aici! Îi mulţumesc şi lui Vlad Bura, care anul trecut a făcut o treabă fantastică şi toţi ne bucurăm de această victorie cu un început bun de campionat!”

Ilie Rotariu (antrenor principal CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic): ”Victoria celor de la Ghiroda e meritată, dar sunt și mulţumit de ceea ce au arătat astăzi jucătorii mei şi îmi dă speranţă pentru viitor. Mai avem 2-3 jucători străini de legitimat, chiar au văzut şi ei meciul, și să vedeţi dacă noi vom mai pierde, căci cred în aceşti tineri, care sunt dornici să realizeze ceva în activitatea lor fotbalistică şi am mare încredere în ei. Iar numai prin muncă putem face ceva! Aştept cu mare încredere meciul de săptămâna viitoare cu CSM Șolar Reşiţa, care se va juca pe arena CFR, întrucât arena noastră este în construcţie, la acoperiş, acesta este motivul.”

Rezultatele etapei I în C4, pe coloana dreaptă, a clasamentelor, plus programul rundei a II-a (* clic pe imagine pentru mărire)

The post FOTO: ACS Ghiroda – Mama Mia 4-0. Paul Codrea: ”Puteam face rapid 2-0 după 1-0, apoi am tremurat” Ilie Rotariu: ”Să vedeți dacă noi vom mai pierde”. De văzut tot pe CFR appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*