FOTO. ACS Poli II, ”set” contra Fortunei, Pădurariu hat-trick

Şi grupările timișene din liga a III-a pornesc încet, încet pe drumul pregătirilor de vară, ACS Poli II Timişoara fiind prima echipă din județul nostru implicată în eșalonul terț care a demarat antrenamentele în vederea viitorului sezon, 2017-2018.

După despărțirea de fostul antrenor Victor Collins, cu care ”satelitul” formației din Liga 1 a încheiat sezonul în luna mai pe locul 10 din 14 participante în Seria a IV-a, locul său fiind atribuit lui Sorin Bălu, asistent al lui Ionuț Popa la prima garnitură a clubului prim-divizionar, ACS Poli II a început antrenamentele pentru atacarea celei de-a doua campanii în eșalonul trei, cu dorințe de mărire.

Noul antrenor principal Sorin Bălu, cu o bună experiență de parcurs la nivelul Ligii 3, în care a ghidat-o pe CS Nuova Mama Mia în ediții consecutive pe locul 2 în seria vestică, în 2014 și 2015, are la dispoziţie un numeros lot de jucători, cu care a început pregătirile la începutul săptămânii.

Iar primul meci amical l-a disputat în această dimineaţă pe terenul doi din Complexul Sportiv ”Dan Păltinişanu”, în compania echipei Fortuna Becicherecu Mic, nou promovată în liga a cincea.

După o primă repriză albă, elevii pregătiţi de Sorin Bălu au câştigat cu 6-1 prin golurile marcate de Cristian Pădurariu, autor al unui hat-trick, Darius Buia, cu o ”dublă” şi Eduard Codrean – autor al unui gol, cel de onoare pentru oaspeți fiind reuşit de Andrei Teodor.

ACS Poli II: Contra – Sporin, Cochinţu, Lazăr, Murariu, Macovei, Oancia, Barbu, Botz (min. 25, Andreici), Popan şi Totic.

În repriza a II-a au jucat: Trifon – Haruţ, Sturz, Fridrich, Podină, Popan, Oprea, Pop, Codrean, Buia şi Pădurariu.

Fortuna Becicherecu Mic: Culda – Zurbagiu, Radu, Hodiş, Pîrvulescu, Dragu, Negruţ, Cioancă, Ionuţ Roman, Goleanu, Ilie.

Antrenor: Vasile Luţă.

Au mai jucat: Sulic, Pîrjol, Terec, Dubovan, Telecican şi Teodor.

Următorul meci de verificare pentru ACS Poli II este programat miercuri tot acasă, de la ora 18, cu formaţia maghiară FC Szeged.

 

 

The post FOTO. ACS Poli II, ”set” contra Fortunei, Pădurariu hat-trick appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*