[FOTO] Alături de veterani! Pachete cadou, dăruite cu prilejul Sărbătorilor Pascale

Ziua Veteranilor de Război este marcată, anual, la data de 29 aprilie. Ca semn de înaltă cinstire și recunoștință pentru faptele de arme săvârșite de veteranii de război, în perioada 27-29 aprilie, militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ”Decebal” împreună cu Centrul Militar Zonal Timiș ”General de divizie Virgil Economu” au distribuit pachete cadou cu ocazia Sărbătorilor de Paște pentru veteranii de război din județul Timiș, participând astfel la campania ”Alături de Veterani” organizată de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Asociaţia ”Alături de eroi”, împreună cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai societăţii civile.”Veteranii de război ne-au întâmpinat cu emoție, lacrimi în ochi și dorința de a povesti despre faptele de eroism trăite pe câmpurile de luptă. Poveștile veteranilor nu trebuie uitate niciodată. Cinste și onoare Veteranilor de Război!”, au transmis lt. Mădălina Petrașciuc și lt.col. Marcel Pop.

La Lugoj, Ioan Magina (99 ani), Nicolae Streian (97 ani) și Marin Turculeanu (98 ani) sunt cei trei veterani de război care încă își mai pot spune impresionantele povești de pe front.

Articolul [FOTO] Alături de veterani! Pachete cadou, dăruite cu prilejul Sărbătorilor Pascale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*