FOTO. Alb-violeții cu ratările, Flacăra cu egalările. A doua, cu portarul eliminat, dintr-un penalty pe final: ASU Politehnica II – Parța 2-2 (1-0)

Etapa a V-a în Campionatul Municipal Timişoara a demarat pe terenul Bazei II – UPT printr-un meci jucat în cadrul Seriei I și încheiat la egalitate: ASU Politehnica II – Flacăra II Parţa 2-2 (1-0).

Partida inaugurală a noii runde săptămânale în liga a VI-a locală s-a derulat în fief-ul echipei secunde a clubului din Liga 2 iar alb-violeţii au controlat jocul și și-au creat chiar și o mulţime de ocazii, dar acestea s-au răzbunat, oaspeţii egalând cu trei minute înainte de final.

Vlad Bîte a deschis scorul în minutul 19, când a transformat o lovitură de la 11 metri acordată pentru comiterea unui fault în careu: 1-0.

După pauză, Alexandru Gora a restabilit egalitatea cu un şut la colţul scurt, de la 10 metri, la a treia tentativă în aceeași fază, în prealabil portarul Borbei respingând balonul de două ori consecutiv la şuturile lui Nicolescu şi Mladenov, din afara careului: 1-1.

În minutul 75 avea să fie 2-1 pentru gazde, Bîte expediind un şut pe jos de la 18 metri lateral stânga, la colţul lung, de unde portarul Ungureanu a respins din plonjon mingea în lateral stânga însă Trifu a pus latul de la şase metri. Pe fază, a readus în avantaj ”satelitul” lui ASU Politehnica: 2-1.

Și conduși, și în inferioritate numerică. Deoarece din minutul 80 oaspeţii au jucat în 10 sportivi, tocmai portarul Ungureanu fiind eliminat pentru faultul comis la 17 metri perpendicular pe buturi asupra lui Christodoulou, care scăpase singur.

În poartă a intrat jucătorul cu numărul 11, Prigoreanu, care nu s-a făcut de râs, deturnând 3 şuturi pe spațiul buturilor expediate de Jorza, Trifa şi Christodoulou.

Iar așa cum se poate întâmpla când unii ratează, cu numai trei minute înainte de final a survenit o nouă egalare, vizitatorii din Parța beneficiind la rândul lor de o lovitură de la 11 metri, transformată cu siguranţă de veteranul Raul Solonca: 2-2. Flacăra, aleasă cu un punct.

*

ASU Politehnica II: Alexandru Borbei – Paul Romas, Denis Bot, Rareş Stemate, Denis Radu, Rareş Bîrloveanu, Vlad Bîte, Ralf Kuhn, Alexandru Prodana, Mihai Jorza, Robert Panc.

Antrenori : Antonio Foale şi Iulian Prodana.

Au mai jucat: Demetris Christodoulou, Alex Trifa şi Nicuşor Siminiceanu.

Flacăra Parţa: Claudiu Ungureanu – Ştefan Hugyesz, Branislav Ismail, Ruben Nicolescu, Raul Solonca, Andrei Bâce, Marius Mladenov, Alexandru Gora, Daniel Stănculeţ, Cristian Nicolaescu şi Miodrag Prigoreanu.

Antrenor: Ciprian Ştreangă.

A mai jucat: Flavius Petrescu.

Arbitri: Bogdan Chiorpec – Mirel Pacealoiu şi Claudiu Boicu. Observator Traian Dejeu.

*clic pe imagine pentru mărire

The post FOTO. Alb-violeții cu ratările, Flacăra cu egalările. A doua, cu portarul eliminat, dintr-un penalty pe final: ASU Politehnica II – Parța 2-2 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*