[FOTO] Apel umanitar! O casă din Ficătar a fost mistuită de flăcări

O familie din Ficătar și-a pierdut întreaga agoniseală după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări în dimineața zilei de duminică, 7 martie.
Oamenii cu suflet mare sunt îndemnați să întindă o mână de ajutor familiei greu încercate.

Incendiul a pornit în jurul orei 5 dimineața, iar membrii familiei Săman, doi adulți și trei copii erau în casă când a început totul.

Spre norocul lor, mama unuia dintre micuți a fost trezită de zgomotul făcut de flăcările care mistuiau totul în jur și astfel au reușit cu toții să iasă la timp din locuință.

Din nefericire, bunurile aflate înăuntru nu au mai putut fi salvate, focul extinzându-se rapid, cuprinzând toată casa și anexele.

Au rămas în picioare doar două camere, însă familia se teme că și acestea vor fi avariate dacă vor începe ploile, acoperișul aflându-se într-o stare precară.

Nu se știe cu exactitate de la ce a pornit sinistrul, însă este posibil ca focul să fi fost declanșat fie de un scurtcircuit, fie de un coș de fum.

Pentru a-și reconstrui casa, familia Săman are nevoie de o investiție foarte mare, peste puterile lor.

Prioritatea este repararea acoperișului, astfel încât ploile care se anunță să nu strice și puținul rămas din locuința lor.

Drumul spre o casă nouă, ridicată din cenușă, este lung și anevoios, însă oamenii inimoși au posibilitatea să aducă o rază de speranță acestei familii cu ajutorul unei donații, utilizând contul RO79BRDE360SV03224383600, deschis la BRD pe numele Săman Melinda Loredana.

Orice sumă este binevenită.

Articolul [FOTO] Apel umanitar! O casă din Ficătar a fost mistuită de flăcări apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*