FOTO. AS Seceani – Unirea Sânnicolau Mare 2-3

Fotografii realizate de Cosmin Poenar la meciul AS Seceani – CS Unirea Sânnicolau Mare, jucat duminică de la ora 14 în cadrul etapei a XIV-a din Divizia D Timiș pe terenul comunal din localitate și câștigat cu 2-3 (0-0) de oaspeții în portocaliu-negru, care au răsturnat scorul la 1-2 și au înscris pe final golul celei de-a patra victorii în deplasare, urcând astfel pe locul 4 în liga a patra județeană cu trei runde înaintea încheierii sezonului de toamnă, pe când gazdele rămân pe poziția a 13-a, cu două puncte mai mult decât antepenultima clasată.

Autoare, aidoma numai liderului CS Timișul Șag, a unei cifre record de nu mai puțin de 6 victorii la zero în actualul campionat, CS Unirea a primit doar în cea de-a patra partidă din ediția în curs mai mult decât un gol, încasând în medie numai câte unul pe meci respectiv un total doar cu o unitate în plus față de cele mai ermetice defensive din ”D”, cea a primei clasate și a dumbrăvițenilor.

Iar apropo de goluri, bilanțul general după 14 runde consemnează 58 de victorii ale gazdelor, 28 de remize și 40 de succese în deplasare, amfitrionii înscriind de 285 de ori iar vizitatorii în 202 rânduri, 487 în total și în medie aproape 4 pe meci. Ieri, la Seceani, gazdele au deschis scorul prin Laurențiu Berar în minutul 49, din lovitură de la 11 metri, tot el egalând în minutul 80, însă oaspeții au dat lovitura pe final după ce rămâneau în 10 jucători prin eliminarea lui Blaga în minutul 84, marcatori ai Unirii fiind Dragan Bataneaț în minutul 60 și golgheterul Valentin Grigore în minutul 70 din lovitură de la 11 metri respectiv în minutul 88.

Rezultatele rundei și programul celei viitoare plus clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice. Etapa viitoare, interesante dueluri Orțișoara – Șag și Biled – Dumbrăvița…

 

The post FOTO. AS Seceani – Unirea Sânnicolau Mare 2-3 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*