FOTO | Bataie la Cornetu! Madalin Ionita lovit de un spectator!

Ceea ce trebuia sa fie un meci de Liga a 5-a, relaxant, de duminica, s-a transformat intr-o partida umbrita de evenimente violente, de nedorit pe stadioanele de fotbal. Indiferent de nivelul la care se desfasoara.

S-a intamplat la partida ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia.

Incidentele s-au intamplat in chiar prelungirile partidei la scorul de 2-1 pentru gazde pe fondul oboselii jucatorilor de la Cornetu.
De altfel, jucatorii echipei gazda au acuzat crampe si oboseala pe parcursul intregii reprize secunde. Cel mai probabil cauza fiind lipsa de antrenament si oboseala acumulata la serviciu sau de la seara precedenta.

Revenind la cele petrecute, in minutul 90+2, Alexandru Vulpe acuza inca odata crampe. Conducatorul celor de la Crevedia, Madalin Ionita, eliminat la pauza pentru proteste la adresa brigazii de arbitrii, se afla chiar in acea zona. Cand medicul soseste in zona respectiva, Ionita il apostrofeaza, de dincolo de gard.
Se incinde un schimb de replici, iar medicul gazdelor il improasca cu apa pe oficialul oaspetilor.

Un”domn” posesor a unei varste care trebuie sa demonstreze echilibru si decenta, localizat in spatele portii gazdelor, incepe sa vocifereze si sa se indrepte in liniste spre Madalin Ionita. Se aude doar un “il injuri de ma-sa ma?!” suierat printre dinti…

Cat medicul se ocupa de Vulpe, individul se apropie de oficialul oaspetilor. Chiar ajunge langa acesta. Si, fara nicio avertizare, il loveste in plina figura pe Madalin Ionita. Acesta, luat prin surprindere, cade secerat de lovitura marsava.

Atat le-a trebuit celor prezenti. Spectatori, jucatori de la gazde si de la oaspeti, oficiali, toti au dat navala in acea zona a stadionului. Injuraturi, pumni, flegme, suduieli, imbranceli, tot arsenalul unei anti-civilizatii sportive.
Din tot tabloul acesta disparuse chiar agresorul, care, linistit, a iesit din scena si s-a facut nevazut.

Fapte reprobabile petrecute pe un stadion de fotbal intr-un meci care ar fi trebuit sa fie o Sarbatoare si sa se incheie cu o bere si cu povesti din sport graite de fotbalistii celor doua formatii.

Pacat…

Galerie foto

Click to view slideshow.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*