[FOTO] Cadouri de la polițiști și primari! Sute de copii și zeci de familii nevoiașe din zona Lugoj – Făget au primit daruri de Crăciun

În armata sa de ajutoare, Moș Crăciun i-a înrolat pe oamenii legii din Făget, care au avut onorabila misiune de a împărți cadouri la copii și familii nevoiașe.

Polițiștii din Orașul Castanilor s-au înarmat cu multă dragoste și în dimineața Ajunului au pornit la drum.

Aceștia au dăruit cadouri la 70 de copii și pachete cu alimente la 30 de familii cu o stare financiară precară din Făget, Bethausen, Dumbrava, Fîrdea, Margina și Tomești.”Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a fi mai buni și de a ne apropia de cei din jurul nostru. Anul acesta a fost unul cu multe încercări pentru fiecare dintre noi și cu atât mai copleșitor pentru cei cu o situație precară”, a transmis IPJ Timiș.

Edilul șef al Făgetului, Marcel Avram, a primit ordinul Moșului cu două zile mai devreme și nu a irosit nicio secundă. Primarul a împărțit familiilor defavorizate nu mai puțin de 200 de cadouri cu alimente.

”200 de pachete cu alimente au plecat spre familii defavorizate. Ca în fiecare an, și anul acesta, de Sfintele Sărbători, Primăria și Consiliul Local încearcă să aducă un zâmbet și pe fețele celor singuri sau cu probleme. Cu această ocazie, țin să-i mulțumesc și domnului Claudiu Avramescu, care de șase ani încoace, de fiecare Crăciun, oferă câte 100 de pachete pentru copiii din familii defavorizate”, a spus Marcel Avram, primarul Făgetului.

Acesta nu s-a oprit aici și, împreună cu alte patru persoane mărinimoase, Dan Gașpar, Cosmin Palconi, Mihai Pușcaș și Claudiu Avramescu au decis să aducă un strop de bucurie și celor mai loviți de soartă, dăruind 100 de meniuri speciale pentru Revelion.

”Anul 2020 a fost un an greu și plin de încercări pentru noi toți. M-a bucurat foarte mult inițiativa a patru prieteni: Dan Gașpar, Cosmin Palconi, Mihai Pușcaș și Claudiu Avramescu și am hotărât să mă alătur și eu. Împreună cu ei și cu domnul Cosmin Mitar încercăm să aducem, în noaptea dintre ani, un strop de bucurie și speranță și în casele celor mai necăjiți, oferind 100 de meniuri speciale de Revelion. M-aș bucura ca și alții să urmeze exemplul nostru și, în ce fel dorește fiecare să aducă un strop de bucurie și în casele celor care au nevoie”, a mai spus Marcel Avram.

Nici primarul din Bethausen nu a fost omis de către Moș Crăciun, care i-a dat sarcina de a împărți cadouri la toți copiii din comună.

”De la noi mai puțin, de la Dumnezeu mai mult! Astăzi (n. red. – 21 decembrie) au fost împărțite ultimele cadouri pentru toți copiii înscriși în orice forma de învățământ din comuna Bethausen. În vremurile acestea grele am încercat să fim alături de cei mici, să le aducem zâmbetul pe buze printr-o mică atenție pentru ei. Vouă, tuturor, vă doresc multă sănătate, spor în toate și numai bine! Sărbători fericite!”, a declarat edilul șef, Ioan Lihoni.

Un telefon din partea Moșului a primit și primarul Lugojului, Claudiu Buciu, care a primit ordin să anunțe copiii să îi trimită bătrânului în roșu colinde și să îi răsplătească cu daruri.

Edilul șef nu a stat pe gânduri și primii 500 de copii care au împărtășit colindele pe pagina Primăriei au primit cadouri.

Cei mici au primit câte o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci.

Articolul [FOTO] Cadouri de la polițiști și primari! Sute de copii și zeci de familii nevoiașe din zona Lugoj – Făget au primit daruri de Crăciun apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*