FOTO: CAMPIONII DIN GRUIA! CFR Cluj a câştigat la limită cu Viitorul, suficient pentru al patrulea titlu din istoria clubului

CFR Cluj a făcut exact ce trebuia pentru a-şi păstra avansul în fruntea clasamentului şi a câştigat, 1-0, meciul cu Viitorul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Jocul s-a decis la o fază fixă în prima repriză, după care feroviarii s-au închis perfect şi au câştigat al patrulea titlu de campioană din istoria clubului.

Început cu o coregrafie unică în Gruia până acum, meciul dintre feroviari şi echipa lui Hagi a avut ocazii încă din start. Voduţ şi Ganea, pentru oaspeţi, respectiv Omrani şi Ţucudean pentru clujeni le-au ratat pe cele mai mari până în minutul 25, iar jocul dintre cele două echipe promitea spectacol.

Au urmat, însă, 15 minute de acalmie pe teren, perioadă în care Bordeianu a fost înlocuit de Djokovic, în urma unei accidentări. O nouă veste proastă a venit pentru feroviari de la Bucureşti, acolo unde Gnohere a deschis scorul în minutul 40 al meciului cu Astra, dar FCSB a fost campioană numai două minute. Croatul introdus de Dan Petrescu a marcat şi el în Gruia cu o lovitură de cap, iar stadionul a explodat.

Campioană la 1-0, indiferent de rezultatul meciului din Capitală, pe care roş-albaştrii aveau să-l câştige cu acelaşi scor, CFR-iştii au pus din nou în practică jocul economicos. Elevii lui Dan Petrescu au ţinut departe mingea de propria poartă în repriza a doua, dar nici nu i-au dat multe emoţii lui Cojocaru. Dacă CFR-ul nu a vrut mai mult, echipa lui Hagi, în schimb, a dat impresia că nu a putut mai mult, iar odată cu trecerea timpului titlul devenea tot mai sigur în Gruia.

Nu s-a mai întâmplat nimic până la final şi CFR-ul a câştigat din nou titlul de campioană, după o pauză de şase ani. A fost scenariul inversat din finalul sezonului trecut, atunci când Viitorul a devenit campioană după ce a învins CFR-ul pe teren propriu, cu acelaşi scor.

CFR Cluj

Au mai intrat: Djokovic, Mailat, Rus. Antrenor: Dan Petrescu

FC Viitorul

Au mai intrat: Măţan, Lopes, Gavra. Antrenor: Gheorghe Hagi

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*