FOTO: CFR Cluj, egal cu Dunărea Călăraşi. ,,Feroviarii” au ratat şansa de a se desprinde de FCSB

CFR Cluj a primit vizita echipei Dunărea Călăraşi în etapa a 15-a din Liga I şi a bifat un egal, după patru victorii consecutive, 0-0.

Carnat (2) a avut prima ocazie a meciului, dar Arlauskis a fost pe poziţie, iar CFR Cluj a început să domine partida.

Ţucudean, Camora, Păun, Deac şi Manea au fost jucătorii care au ratat ocazii mari pentru CFR în prima repriză. În schimb, echipa oaspete nu a reuşit să treacă de mijlocul terenului.

La începutul reprizei secunde, atacantul Dunării, Mediop Ndiaye, a şutat mingea din 7 metri, dar defensiva clujeană a respins, iar CFR Cluj a răspuns prin Omrani, portarul Starton fiind la post. Până pe finalul meciului, jocul a fost echilibrat şi lipsit de ocazii importante.

CFR-iştii au “turat” motoarele în ultimele minute de joc, dar nu au reuşit să înscrie şi au remizat cu Dunărea Călăraşi, 0-0, ratând, astfel, şansa de a se distanţa de ocupanta locului secund, FCSB. În minutele de prelungire, jucătorul echipei din Călăraşi, Alexandru Munteanu, a primit cartonaşul roşu.

CFR-iştii au 30 de puncte şi sunt pe primul loc, cel puţin până la jocul FCSB-ului de mâine, iar următorul meci este pe 24 noiembrie în deplasare la Concordia Chiajna.

CFR Cluj

Au mai intrat: Mailat, Urko Vera, . Antrenor: Antonio Conceicao.

Dunărea Călăraşi

Au mai intrat: Puşcaş, Honciu, Munteanu. Antrenor: Dan Alexa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*